Åpning av trimrom tirsdag 29.nov kl 19.30

Endelig så er det mulig å bruke tida vi sitter å venter på tribunen, når våre håpefulle trener… Eller du er ungdom og fyller 16 år dette året og foresatte vil signere på at det er greit for dem. Eller at du faktisk bare har lyst til å trene litt alene eller sammen med andre, ett sted og rom vi håper kan være for mange!

Tirsdag 29. november kl 19.30 vil det bli åpning av det nye trimrommet i hallen som Sparebank 1 har gitt oss midler til.
Alt er kjøpt inn fra Knutrimrom4t Ole Kopland og Gym2000 og vi håper mange har lyst til å bruke det fine trimrommet vårt og ikke minst ta godt vare på det. Aldersgrensen er som sagt fra det året du fyller 16 år og oppover. I tillegg må alle være medlem av Bakke IF (pr idag koster dette kr 100,- pr år) og videre kr 300,- pr kalenderår til trimrom-gruppa. Du vil ikke bli fakturert for medlemskontingenten i trimromgruppa før fra januar 2017 av praktiske årsaker…

Denne kvelden, dvs 29. november, vil vi være tilstede og du kan kjapt melde deg inn (husk å ta med en foresatt for å signere sammen med deg på reglementet om du er under 18 år). Innmelding i trimrom-gruppa etter denne kvelden, så må du selv kontakte Siv Iren Hansen som administrerer medlemsgruppa, se reglementet for kontaktinformasjon.

Det vil i tillegg bli servering av gløgg og pepperkaker fra og med kl 19.30, så velkommen skal dere være!

Mer info om trimrommet finner du her

trimrom3 trimrom2 trimrom1