Klubbavtale Admiral

Vi har inngått en 3 års avtale med Admiral Sportswear og vi forplikter oss til noen ting:

Innføre offisiell klubblinje hos samtlige lag.( Herunder drakt, shorts og strømper) Klubblinjen skal legges synlig på klubbens hjemmeside. Klubben skal markedsføre og oppfordre medlemmer til å benytte Admiral produkter på trening/kamp. Dette gjøres i løpet av 2 sesonger.

Det er ønskelig fra Admiral SW sin side at samtlige spillere, trenere og ledere benytter Admiral sportsutstyr under samtlige kamper og når klubben representeres offentlig.

Klubben vil få 40% rabatt på veil priser, trykk kostnader ifb med klubbdress dekker Bakke IF.
De jobber med en ny webshop, men inntil videre så kan dere bestille klubbdress her.

Ved reklamasjoner så fyll ut skjema her og du blir kontaktet av Admiral.

Admiral_logo2